Is het slim om me laptop meetenemen naar Duitseland?

Ik ga dit weekend naar Duitseland, maar wil wel graag blijven internetten.
We zitten op een park in een huisje.
Heb ik daar gewoon verbinding of moet je het kopen?
Of kan het helemaal niet???

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik neem aan dat dat park wel wifi heeft, maar dat betekent meestal niet dat het gratis is. Soms moet je een kaart kopen voor zeg 10 of 20 uur internet, ik ben ook weleens op een camping geweest waar je een kaart kocht voor 2 weken en constant ingelogd kon blijven. Gratis is het zelden en ik adviseer om een externe antenne te kopen, die je voor 10-25 euro kunt kopen, want het signaal laat vaak te wensen over.

Kijk op de website van het park of ze Wifi hebben dan kun je gratis internetten.

Op de meeste parken kan je gewoon gratis internetten. Dus als ik jou was zou ik hem zeker meenemen. Natuurlijk kan dit wel verschillen per park, maar veel kans kan dat wel:)

Meestal kun je inderdaad van die kaarten kopen voor een x aantal minuten, of ze moeten er WiFi hebben, maar dat lijkt me sterk..

Als ze daar wifi hebben kun je daar internetten

Of je een verbinding hebt is compleet afhankelijk van wat het park / hotel je aanbiedt. In veel plekken heb je tegenwoordig toegang tot internet. Maar het is zeker niet standaard bij de prijs inbegrepen.

Je vraag is: Is het slim om mijn laptop mee te nemen naar duitsland? Dan zeg ik Ja en Nee!! Ja, want internetten is hoogst waarschijnlijk mogelijk, maar de kans bestaat dat je daar extra voor moet betalen! Maar in geval van problemen kun je wel gelijk mailen etc. Nee, omdat je ff lekker een weekend weg bent! FF eruit! Mooi in het propere duitsland waar je een lekker biertje kunt drinken en goed kunt eten voor een redelijke prijs! Probeer daar nu eens van te genieten en maak een mooie wandeling door de natuur of door 1 van de mooie middeleeuwse stadjes! EN laat dat internet en die laptop ff lekker rusten!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100