Weet iemand over plannen om het internet te stoppen rond 2012?

http://www.youtube.com/watch?v=8fWMblUQhX4

Weet jij het antwoord?

/2500

Nooit van gehoord, maar ga er maar vanuit dat dat nooit gebeurd, tenzij er geen beter alternatief zou zijn. Er wordt zo veel grof geld gemaakt met internet, dat kan nooit meer stoppen.

Klinkt als onzin...ik geloof niet dat dat ooit zal gebeuren. Ik had er trouwens nog nooit over gehoord.

Nou, nou, dat iemand dat gelooft. Je kunt het 'internet' niet uitzetten. Net zomin als je de watervoorziening wereldwijd kunt stoppen.

wow spannend. En zo blijven er mensen bestaan die in complot-theorieën geloven. En nee ik ben er niet een van. Internet kan je niet uitzetten tot er een beter alternatief is.

zodra ik het internet compleet heb gedownload schakel ik het uit ergens in 2011

Damien, ik heb gelachen. Als je even nadenkt over de opbouw van het internet dan snap je direct dat uitschakelen niet echt een optie is. Het internet bestaat uit onnoemelijk veel kleinere netwerken welke allemaal bereikbaar zijn. Er zijn wel methodes waarmee gedeeltes onbereikbaar worden, maar ook dat zijn slechts tijdelijke storingen.

Dit is complete onzin. In het verleden is ook al een grap uitgehaald toen gezegd werd dat alle data op internet verdwenen was. http://www.youtube.com/watch?v=lvpuT3aoypE&feature=fvst Dus niet geloven, en inderdaad er spelen veel te veel (GELDbelangen) mee, zodat internet niet zal verdwijnen.

Klok en klepel verhaal. Ze gaan omstreeks die tijd over op een nieuw IP-addres systeem, omdat het huidige systeem te klein is en als je niet op een nieuw systeem overgaan, dan zal internet crashen. Zie al de als-en en dan-nen

Het Internet gaat misschien wel stoppen, maar dan niet omdat iemand het zou stoppen. Meer omdat de wereld vergaat volgens de Maya's. (zie bron voor meer informatie)

Bronnen:
http://www.daanspeak.com/Maya01.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100