Hoe kan ik filmpjes van youtube op mijn web-site opslaan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Embed code kopieëren en op gevraagde plek plakken!

Door de "embed code" te kopieren en in je script of bron te plaatsen. die "embed code" staat naast het filmpje aan de rechterkant.

Bronnen:
youtube

Op de website van youtube staat rechts naast het filmpje url en insluiten. Kopieer en plak de html tekst wat er in het balkje ''insluiten'' of ook wel ''embed'' genoemd staat. kijk ook eens hier: http://www.helpmij.nl/forum/showthread.php?t=350143

Wat voor website? Een social-network site? Zoals hyves? Myspace? Of echt een website. (Php? html?) Dan kan ik je beter helpen ;) En als het een social-network site is zou ik bovenstaande adviezen opvolgen. embed code kopieren en plakken waar dat gevraagd wordt. Succes!

alle bovenstaande antwoorden kloppen, dan heb ik nog een tip: je kunt hem met een knop ook op hyves etc zetten, die staan dan onder DELEN.

Je kunt de embedded code kopiëren en in de html van je site plakken maar dan heb je een grote kans dat het na een korte tijd weer niet te zien is. Om zeker te zijn van je video moet je de video eerst op je harde schijf zetten en dan uploaden naar 123 video of een andere host. Dan weer de embedded code plakken.

Als je ze zelf op je computer wilt hebben gebruik je onderstaande

Bronnen:
http://www.saveyoutube.com/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100