Hoe maak ik een gratis website met eigen domeinnaam?

Hallo iedereen ik wil graag een gratis website maken maar ik ken niks van html. Makelijk om te vinden maar ik wil ook graag mijn eigen (gratis) domeinnaam bv http://www.[naamvansite].be hoe moet dat? Ik zou het graag willen weten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Gratis gaat je sowieso niet lukken, en op de rest weet ik geen antwoord

Op www.freewebs.com heb ik er een gemaakt enkele jaren terug. Als je het gratis doet is het wel www.naamvandesite.webs.com maar je kan ook gewoon www.naamvandesite.be maar dan moet je een heel klein beetje betalen.

Bij een site zoals http://www.2itb.com/ kan je eea aanvragen en aanmaken. Als je neit weet hoe je een website maakt, dan zijn er zeer veel sites op internet waar je het kan leren. Kwestie van doen. Hou er rekening mee dat niets in het leven echt voor niets is. Ook bij een gratis service zal je op de een of andere manier betalen, waarschijnlijk via advertenties welke ongevraagd bij je site worden geplaatst. Voor 10-20 euro per jaar kan je een domein naam aanschaffen, en zelf besluiten hoe alles er uit ziet. Kijk bij bv digitalus.nl

Bij http://www.co.cc een gratis domeinnaam aanvragen en de webhost 5gbfree.com is wel goed(wel reclame) hiermee heb ik mijn site gemaakt. http://mail2day.co.cc Op YouTube zijn veel tutorials te vinden. Ps: ben er nu een half.jaar mee bezig en ben 16 jaar.

www.wordpress.com

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100