Wat kan er met mijn computer aan de hand zijn wanneer hier diverse radiostations niet op afspeelbaar zijn?

Ik wil graag naar Radio 1 luisteren vanmiddag. Als ik gebruik maak van www.nederland.fm wordt Radio 1 echter niet afgespeeld. Andere radiozenders die ook op deze site vermeld staan worden wel afgespeeld, echter zijn er een aantal die ook niet werken.

Als ik naar de site van Radio 1 zelf ga, werkt het ook niet.

Nu begrijp ik van een anonieme bron, dat het bij hem/haar wel werkt, dus wat zal het probleem dan kunnen zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Probeer eens onderstaande link. In het playertje kun je vier verschillende afspeelmethoden kiezen. Eén van de vier zal wel werken. (mocht dat zo zijn, dan moet je het probleem bij je software zoeken, het kan aan je flashplayer liggen)

Bronnen:
http://radioplayer.omroep.nl/radio1-defaul...

Ik heb het zojuist geprobeerd via www.nederland.fm en het werkt bij mij prima. Wel moet gezegd dat toestemming gevraagd wordt door mijn firewall de door hen gebruikte speler als plugin temogen gebruiken. Misschien dat je je probleem in die hoek moet zoeken. Probeer het ook eens met een andere browser. Mocht je vista of Windows 7 gebruiken, probeer dan eens het bureaublad gadget "mini radio". Alle zenders bij elkaar zonder een browser te hoeven starten.

Ik denk dat je via een andere radio site radio 1 moet luisteren, als dat niet lukt dan licht het niet aan de site. ik luister altijd Q-music op www.allradio.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100