Spotify account

Ik wil graag een spotify account aanmaken en dan wordt gevraagd om een betalingsmiddel, maar ik wil geen betaalde account en ik wil liever mijn gegevens niet kwijt. Kan ik ook een account aanmaken zonder betalingsmiddel? Alvast bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kan wel! ik heb ook een spotify account maar ik betaal geen centje... je kan met een gratis account maximaal 20 uur per maand luisteren en je kunt alleen op je computer luisteren en je krijgt af en toe een (vindt ik leuk klinkende) advertentie te horen. ga naar deze link: http://www.spotify.com/nl/ dan klik je op Start Listening (account aanmaken dus) dan vul je de gegevens in. dan kies je je product (in dit geval Open (It's Free!) `Voila` daar heb je je gratis account, nu nog downloaden en installeren (is binnen 30 seconden klaar!!!) Albumpje maken, muziek toevoegen, beetje zout erbij en genieten maar~! =)

Dan kan het ook niet

Kan niet helaas

Kan zeker wel. Heb ik ook en ik betaal niets voor spotify. Volgens mij moet je eerst de software downloaden en daar een account aanmaken. Zo deed ik het. Wel irritant trouwens telkens die reclames, wil wel betalen maar ik haat paypal en heb geen creditcard, dus helaas. Succes!

Ja hoor, kan gewoon gratis. Er zijn 3 account types; Open, Unlimited & Premium. Een 'Open' account is gratis, maar met beperkte mogelijkheden. Hier kun je je account aanmaken: https://www.spotify.com/nl/get-spotify/go/open

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100