Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Bidfun / betrouwbare site om te bieden?

Mijn zoon wil op iets bieden via BIDFUN. Is dit betrouwbaar?

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
in: Internet
795

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (3)

Ja, BIDFUN is betrouwbaar. Toch zou ik voor alle zekerheid niet bieden, stel DAT er toch iets gebeurd.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
BidFun is betrouwbaar. Maar PAS OP!! BIEDEN KOST ZOGENAAMDE "BID-PUNTEN" EN DIE KOSTEN GELD! OOK IS BIEDEN ERG VERSLAVEND EN VERLIEST U VEEL GELD!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Niet doen! Mooie gelegenheid om je kind iets te leren over gokken en gokverslaving!

BIDFUN is een goksite! Geen veilingsite of webshop. Het is puur gokken wat je daar doet. Ze hebben verschillende spelletjes op dit soort sites. De meest duidelijke is het laagste unieke bod (blind bieden zonder dat je weet wat de anderen bieden, als je dan het laagste unieke bedrag hebt mag je het voor die prijs hebben). Elk bod kost GELD! Daaraan verdienen ze tig keer meer dan aan de hele aanschafprijs van een of ander stom artikel, vandaar dat ze het zo goedkoop "weggeven". Dat lijkt alleen maar zo. Als je erbij rekent wat je allemaal aan "inzet" kwijt bent dan wordt het al heel snel heel duur.

Bovendien heb je bij deze sites geen enkele garantie dat de mensen achter de site niet gewoon meebieden. Je weet als "consument" (lees: gokverslaafde) nooit of ze je flessen of niet.

Ga dan naar een echt casino of ga pokeren of zo, daar is het tenminste duidelijker wanneer je wint of niet. Maar ook dat werkt gokverslaving in de hand natuurlijk.

NIET DOEN!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding