hoe blijf ik aangemeld als ik mijn browser sluit?

tot gisteren bleef mijn facebook en youtube enzo aangemeld als ik browser afsloot en wat later terug opstartte, maar nu meld hij alles af, hoe zorg ik dat hij terug alles vanzelf aangemeld houdt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik zag in je reactie op een ander antwoord dat je Ccleaner hebt. CCleaner verwijdert ook op geslagen wachtwoorden en inlognamen, want dat staat standaard aangevinkt. Dan moet je het volgende doen als je ccleaner weer aanzet De eerste optie als je cccleaner aanzet is cleaner, dan zie je twee tabbladen. Ééntje waarop staat "windows" en eentje waarop staat "applicaties". Klik laatst genoemde aan en vink nu het volgende weg "bewaarde formulier informatie". Als je nu weer je computer alles laat onthouden en ccleaner weer aanzet, zal als het goed is alle info er weer staan en kan je weer gewoon inloggen zoals je gewend bent.

Gegevens onthouden, kan je aanvinken

Dat kunt U oplossen door enkele wijzigingen toe te brengen in het register. Als U aangeeft,om daarmee beslist geen fouten te gaan maken,wil ik U verder helpen. Het is helaas gebleken,dat het bij iemand hier fout is gegaan en daar wil ik mijn goeie naam niet mee vergooien. Groet:Zoekertje

Die blijven onthouden in en via zogenaamde cookies. Vanuit de webbrowser opties kan je die uitzetten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100