Waar kan ik online gratis fotocollages maken?

Ik wil graag een fotocollage maken. Waar kan dit en is het gratis?

Weet jij het antwoord?

/2500

Met de gratis fotosoftware Picasa kunt u van uw favoriete foto's hele leuke collages maken... netjes naast elkaar of nonchalant door elkaar. In een handomdraai creëert u een leuk beeld. http://www.plusonline.nl/reizenenvrijetijd/digitaal/artikel/1943/maak-een-fotocollage-met-picasa- Fotocollages maken met Photovisi http://computertotaal.nl/article/21326/fotocollages-maken-met-photovisi.html Gratis fotobewerking http://www.pepermunt.net/foto/waar-kan-ik-online-fotos-bewerken-2.html Er zijn er vast nog veel meer...........

Picasa 3 http://www.wilmakarels.nl/picasa3/handleiding.php Groet:Zoekertje

Picasa! kun je downloaden van internet en je kunt collages maken en foto's bewerken, een andere optie is : www.picnik.com, kan je ook collages maken en foto's bewerken, alleen dan moet je voor sommige dingen betalen maar niet voor de collages!

Ik vind picasa een aanrader een leuke site met best veel ervaring dus veel plezier ;)

Als je online een fotocollage wilt maken, dan kun je Photovisi eens bekijken. ShapeCollage is ook interessant. Het lijkt simpel totdat je de voorbeelden onderaan de pagina bekijkt. Die zien er dan wel weer leuk uit. Verder heb ik hieronder nog diverse andere sites vermeld waarmee je online een foto-collage kunt maken.

Bronnen:
http://beta.picartia.com/
http://photocollageonline.com/
http://www.photovisi.com
http://www.picture2life.com/
http://www.shapecollage.com/online/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100