Hoe kan ik MSN downloaden( soort van)

Ik heb msn, ik heb een Imac en me vriend ze dat k niet op msn.com moet gaan maar dat ik iets moet downloaden ofzo waar moet ik dat doen op me Imac???

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

op www.msn.nl & dan , zie je aan de rechterkant messenger staan met die poppetjes daar klik je op en dan kan je msn 2011 downloaden (zie je wel staan!)

Je moet de app Adium hebben, die kan je gratis downloaden. Het is trouwens wel een iMac ;) Zie bron:

Bronnen:
http://adium.im/

Hey!, Je hebt verschillende mogelijkheden. Je hebt de volgende: Windows Live Messenger for Mac; die is van de zelfde maker als de MSN messenger van MSN.com, maar dan voor mac. Als je die van windows gewend bent lijkt deze er het meeste op: http://www.microsoft.com/mac/messenger Adium; gemaakt door vrijwilligers. Kan je ook meteen je facebook messenger, hyves berichtjes enz. inzetten. Is wel iets moeilijker in te stellen. Wel heerlijk in gebruik vind ik dan. http://www.adium.im Amsn; Veel opties, ook webcam enzo. Vind hem alleen een beetje sloom en zwaar aanvoelen. Maja, dat is MSN messenger op windows ook. http://www.amsn-project.net/ Pidgin; bekende msn messenger op linux en mac, maar vind hem minder lekker dan bijv. Adium. http://www.pidgin.im/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100