Opera Internet Browser: Spraak optie activeren en gebruiken.

Ik wil graag experimenteren met de "Spraak" functie in de browser Opera. Wanneer ik op de knop "Spraak" klik, krijg ik elke keer weer de melding: "Opera heeft aanvullende bestanden nodig om Spraak in te schakelen. De download is ongeveer 10,5MB groot.Wilt u nu de spraakbestanden downloaden en installeren?" te zien. Wanneer ik op ok klik, download Opera de bestanden, maar hij installeert ze blijkbaar niet. Als ik bij Voorkeuren bij de optie Spraak kijk, kan ik de optie aanvinken. Als ik dat doe, lijkt alles goed te gaan, totdat ik de browser herstart en de optie uitgevinkt is. Ligt er het misschien aan dat ik Opera in het Nederlands heb? Moet ik Opera opnieuw installeren? Elke suggestie is welkom, waarvoor mijn dank.

Even tussendoor: om vervelend commentaar te voorkomen zoals "gebruik Firefox of Chrome": ik heb IE9, Firefox 4 beta 12 en Google Chrome al geïnstalleerd. Ik gebruik Chrome het meeste. Nogmaals bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

U kunt proberen om aan te geven,dat Opera (voortaan) de "standaardbrowser " is ...want zoals het een publiek geheim is,lijkt de browser-oorlog nog lang niet uitgevochten te zijn. Succes in ieder geval ! Groet:Zoekertje

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100