welke browser?

mozzila firefox
google chrome
of opera?

Weet jij het antwoord?

/2500

Google Chrome is het snelst!!! En je kan de opmaak aanpassen :P

Uiteraard Firefox 4 :-)

Ik gebruik zelf tegenwoordig safari, functioneer zeer goed! Maar was altijd trouwe firefox gebruiker, dus ik zou zeggen firefox!

Ik zou voor firefox kiezen omdat die snel, veilig en stabiel is!

Ik heb ze allemaal geprobeerd, en moet zeggen dat ik met Chrome het meest tevreden ben. Hij heeft wel enkele min punten, maar al met al komt hij voor mij als beste uit de bus.

Mozilla Firefox... Uit recente tests was weer gebleken dat die het meest veilige omgaat met je prive gegevens en het moeilijkste is om bij in te breken (om bijv. mee te kijken wat een persoon open heeft staan). Chrome is misschien wel sneller, maar ik zelf vind toch de privezaakjes belangrijker ;-) Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat...

Mozilla Firefox, vanwege de legio mogelijkheden voor add ons en plug ins, zoals de Web Developer Toolbar, en de stabiliteit en de veiligheid.

Chrome als je het mij vraagt. Werkt lekker snel, nooit van die irritante foutmeldingen of iets dergelijks.

chrome, lekker snel en wat extra handig is om bij opties in te loggen met je gmailaccount zodat automatisch al je bookmarks gesynchroniseerd worden op al je computers waar je met chrome werkt.

Ik denk dat mensen een andere browser kiezen dan chrome, chrome nog nooit geprobeert heeft. Ik zeg chrome, zeker op een mac.

Zeker chrome!

Absoluut Chrome. De browser wordt nog niet massaal gebruikt omdat het in vergelijking met de andere browsers vrij nieuw is. Het is echter wel de snelst groeiende browser, en dat heeft zeker een reden. Chrome start sneller het snelst op van alle browsers, verbruikt het minste geheugen, en loopt bijna nooit vast.

als je de snelste wilt... opera, het is gewoon de snelste mits je er de computer voor hebt.... maar ik weet dat dit mij veel minpunten gaat leveren, maar chrome loopt gewoon te vaak vast....

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100