vraagje over firefox

hoe kan ik ervoor zorgen dat de nieuwe firefox bij het afsluiten vraagt of ik de tabbladen wil bewaren voor de volgende keer dat je firefox opstart? dus niet dat het automatisch gebeurd, maar dat hij het vraagt. Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Volgens mij kan dit niet dat hij vraagt of je de tabbladen wilt bewaren. Kijk eens bij extra>opties>algemeen, hier kun je kiezen of je wilt dat hij de tabbladen bewaart, lege pagina toont of de startpagina toont in het begin.

Gesloten tabbladen en vensters opnieuw openen Als u per ongeluk een tabblad of venster sluit, kunt u het in één klik weer openen. Gebruik hiervoor Onlangs gesloten tabbladen of Onlangs gesloten vensters in het menu Geschiedenis en selecteer het tabblad of venster dat u weer wilt openen. Links bovenin op het oranje pijltje naar beneden>> OPTIES>>>Privacy >> Geschiedenis onthouden>> Locatiebalk>> Geschiedenis en Bladwijzers. Op deze manier bedoelt U ? Als U bij ná te hebben afgesloten dezelfde pagina nog eens wilt zien,gaat dat zó.Er is (helaas) geen optie,dat er expliciet om wordt gevraagd. U zou wel het omgekeerde kunnen doen zoals hier boven is beschreven ,om dát te bereiken. Groet:Zoekertje

Nee dat kan zover ik weet helaas niet. Er bestaat wel een heel handige tool (addon) voor Firefox waarmee je met één klik al je gewenste pagina's mee kunt openen. Dit kan zelfs per dag verschillend zijn als je dit wilt. Gebruik het al lang naar tevredenheid. (zie link)

Bronnen:
https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/a...

Ga naar Extra>Opties>Tabbladen en vink aan: "Mij waarschuwen bij het sluiten van meerdere tabbladen"

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100