Hallo, ik heb wel 10 google gadgets! Ze staan op mijn desktop en waren allemaal gratis. Nu is mijn vraag: zijn ze schadelijk voor mijn laptop?

en o ja, hoe komt het dat ze allemaal gratis zijn? Mag dat wel??

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zijn ze van de officiele Google website? Zo ja, dan zijn ze niet schadelijk. Het kan wel een percentage CPU in gebruik nemen wat kan leiden tot traagheid. Zo nee, dan kan het schadelijk zijn ja.

Google is een geweldig bedrijf. Alle producten zijn voor particulieren gratis. en zijn zeer gebruiksvriendelijk. ze zijn in geen geval schadelijk voor uw pc. Het zou wel kunnen dat je pc iets trager wordt, omdat uw processor nu iets meer werk heeft.

Ja ze zijn gratis en dat komt,omdat het hun marktpositie verstevigd,ondanks het feit,dat er niet voor hoeft te worden betaald. Mijn volgende antwoord op Uw vraag is JA en NEE over of ze schadelijk kunnen zijn. Ja ..als U bepaalde gadgets op Uw pc heeft staan en met een smartphone "verbinding " laat maken via USB /Bluetooth ( óf anders om ) en het betreft een besmette gadget...begrijpt U ,dat het dan fout kan gaan. U kunt op de volgende pagina lezen,hoe Google bepaalde gadgets in de gaten houdt en deze van de Android Market verwijdert. http://pcmagazine.zdnet.be/news/125557/google-haalt-trojan-apps-uit-market-place/ Groet:Zoekertje

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100