Is er een alternatief voor ftd?

Het is nu zoeken als: tv kijken zonder gids.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, je kunt gratis spotnet downloaden en dat werkt vrijwel hetzelfde als FTD. Nog niet alle uploaders weten spotnet te vinden, maar dat is een kwestie van tijd. Voordeel van spotnet is dat je eigen filters kunt maken.

Spotnet het zelfde als ftd ik heb hem ook

Zoek naar hotspot ofzo spotnews iets met spotnet zo iets werkt precies als ftd! Weet alleen de naam niet meer spotnews met een zoeklicht als pictogram

Spotnet, torrents, nzb-groepen...

DBP is ook een optie! Is echt bijna hetzelfde als FTD, DBP staat voor Dutch Binarie Program, weet alleen niet hoeveel mensen er momenteel op zitten!

Ik zoek zelf via NZB-index en haal ze dan binnen met SABnzb. Voor mij werkt t goed maar ik kan niet oordelen voor een ander natuurlijk. Probeer het eens zou ik zo zeggen ...

ik zou spotnet gaan gebruiken. zelf gebruik ik dit ook als vervanging van ftd sinds iets meer dan een maand. het probleem is dat sommige spotters zoals de welbekende Isaac is gestopt en er dus een stuk minder op staat. het duurt gewoon even totdat er vervangers voor zijn gekomen maar er komen echt wel weer spotters. je kan trouwens ook gewoon zelf direct op usenet zoeken zonder dat je de spots krijgt via anderen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100