Hoe kan ik mensen die ik volg op twitter blijven volgen, maar niet in mijn timeline laten voorkomen?

Volgens mij moet het mogelijk zijn, maar hoe: een lijst van mensen aanleggen die je volgt, waarvan de tweets niet in je tijdslijn komen. Als ik n lijst maak en daar iemand aan toevoeg, blijft die persoon z'n tweets in m'n timeline. Neem aan dat ik iets heel makkelijks over t hoofd zie?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat kan niet. Waarom zou je blijven volgens als je de tweets niet wil zien? dat heet unfollowen.

Dat kan niet. Of je volgt ze en krijgt dan hun tweets binnen, of je volgt ze niet. Als je alleen na een bepaald programma bijvoorbeeld wilt weten wat mensen erover zeggen, kun je dat opzoeken met #programmanaam, of je moet zelf een lijstje maken met de mensen die je dan tijdelijk weer even gaat volgen.

Je kunt die mensen op een List zetten. Bv tweetdeck kan zon List als kolom weergeven. Werkt niet met protected accounts.

ja dit kan dan moet je groepen maken, maak je een groep die je wilt lezen en een andere groep waar je zeg maar de tweets binnen laat komen die je later wilt lezen

Ja eens met "poepmolecuul". Zet iemand dan wel op een List, maar niet followen. Roep je dan de list op dan zie je toch overzichtelijk de tweets van deze of meerdere personen. Zo heb ik bijvoorbeeld een lijst met acteurs. Ik volg ze niet (follow) maar zie toch in één keer wat ze twitteren. Ik heb verder ook geen Hootsuite of Tweetdeck nodig om deze lists op te roepen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100