Hoe lang bestaat hyves?

En wie is de baas van hyves?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hyves is ontstaan in de studenten wereld in oktober 2004 en groeide in enkele maanden uit tot zo’n 20.000 leden. Hoe dit precies gelukt is weet Raymond Spanjar zelf ook niet (of hij wil zijn geheim niet prijs geven). Inmiddels staat Hyves in de top 5 van de meest bezochte sites in Nederland met ruim 2 miljoen leden (waarvan de helft Nederlanders) en een bereik van 1 miljoen unieke bezoekers per maand. Raymond Spanjar is de oprichter.

Hyves bestaat sinds september 2004.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Hyves

sinds oktober 2004

Volgens SIDN is de domeinnaam geregistreerd op 18-9-2004. De administratieve contactpersoon heeft overigens een bekende achternaam maar dat terzijde...

Bronnen:
http://sidn.nl/ace.php/c,727,43,,,,Is_de_n...

Midden 2004. Het begon als Startphone; een community bedoeld voor gebruikers met toegang tot mobiel internet via een mobiele telefoon of PDA. in oktbober van dat jaar gingen ze verder onder de naam Hyves, en werd het accent verlegd van mobiele apparaten naar 'gewone' computers.

Bronnen:
http://www.emerce.nl/nieuws.jsp?id=294104
http://www.emerce.nl/nieuws.jsp?id=382312

Oktober 2004 gemaakt. Dat is dus 4 jaar 9 maanden als ik me niet vergis. De eigenaar is Raymond Spanjar, hij heeft het ook bedacht en opgericht samen met Koen Kam en Floris Rost van Tonningen.

Raymond Spanjar is de opzichter, en hyves bestaat net 5 jaar.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100