Mijn internet is soms extreem traag, en als hij dan eens een keer snel is, duurt het nog heel lang om dingen te downloaden.

Mijn internet is gewoonlijk zo'n 23Mb/s (download) en 4Mb/s (upload). Echter, faalt mijn internet heel vaak en gaat mijn download snelheid omlaag naar 1Mb/s of zelfs nog lager (record is 200Kb/s).

Wanneer het internet wel de gewone snelheid heeft, heb ik nog steeds veel problemen om afleveringen van anime-shows te zien (duren zo'n 20-25min) omdat de video niet snel genoeg gedownload wordt. Dit is pas sinds twee dagen geleden, daarvoor kon ik makkelijk volledige afleveringen bekijken.

Wat is er aan de hand?

Toegevoegd na 1 minuut:
En is er iets wat ik er zelf nog aan kan doen om het internet wat sneller te maken, of moet ik maar gewoon afwachten totdat het over gaat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Kijk eens op speedtest.nl en verglijk de test resultaten met je abonnement anders zou ik in jouw geval je provider eens raadplegen .

Welke provider heb je en zit je met een kabel of draadloos? Soms helpt het om je modem/router eens te resetten, haal de stekker een paar minuten uit het stopcontact en stop 'm er dan weer in, na ongeveer 10 minuten zou het dan weer goed moeten werken.

als ervaren up en downloader heeft het ook te maken met hoeveel files je aan het binnen halen bent, ben je tientallen files aan het binnenhalen dan kan het zo maar even duren. De oorzaak is ook hoe snel is de uploader, op open trackers ben je soms heel lang bezig omdat die elders ook bezig is

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100