wij hebben een kliksafe filter voor internet en dat is nogal soms lastig je kunt niet op alles site`s komen wie weet het kliksafe filter uitteschaken?

dus geen antwoorden omzeilen, want dat weet ik zelf ook wel wat trucks voor , maar ik bedoel echt uit zo dat je op alle site`s kunt komen waar je maar wilt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

euhm volgens mij heb je er een site voor maar ik weet niet of je die kan bereiken stiekemonline.nl of schoolinternet.nl zoiets dagt ik anders kan je contact opnemen met kliksafe

Bronnen:
dagt ik

Bij de buren internet aftappen. Woon je op de Biblebelt?

Je kunt beter met je ouders overleggen of het filter wat opengezet kan worden. Volgens mij zijn er bij kliksafe mogelijkheden met een whitelist en een blacklist. Omzeilen is nog niet zo simpel dacht ik.

Het is heel simpel, je moet naar google gaan, dan moet je chrome extensions intypen en daarna zoek je vpn unblock op. Dan kun je er een paar uitzoeken. Hotspot shield is wel een goede, maaar als je programma's wilt kijken, kan het zijn dat er voorkomt dat je geen rechten hebt. Wat je ook kan doen is op internet ultrasurf opzoeken. Dan kan je overal bij.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100