Als je iemand blokkeert op facebook en het is een vriend van een vriend, hoe word ik dan getoond bij diegene?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Opmerkingen die je achterlaat bij gemeenschappelijke vrienden worden niet geblokkeerd voor die persoon. Hij krijgt je naam en foto te zien, maar kan geen details meer van je opvragen.

Bronnen:
http://www.facebook.com/help/?faq=15656

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100