Een leuke site voor jongeren?

Weet iemand misschien een leuke site voor jongeren?
Nederlands zou fijn zijn,

X

Weet jij het antwoord?

/2500

Hyves... deze site schijnt heel leuk te zijn bij de jongeren...

www.solomio.nl Zou je echt eens moeten kijken, zitten allemaal jongeren op en daarmee kun je chatten, en als je wil de cam ook aanzetten. Het zijn nederlanders en Belgen. Veel plezier!:)

Bronnen:
www.solomio.nl

'Facebook' is voor alle leeftijden!

Netlog.com is zowel voor jong en oud, Nederlanders en Belgen erg leuk.

tmf.nl of op de radio websites is voor jongeren wel leuk. Verder voor meisjes is yes.nl leuk of een ander tijdschrift wat gelezen word, daar heb je ook veel forums ed. Wat ook leuk is, is waat.nl Verder voor mannen ben ik niet echt mee bekend, aangezien ik een meisje ben :)

Je kunt ook hier kijken: http://www.startpagina.nl/dochters/ Zoek op jouw interesse en je vindt altijd wel iets interessants en anders is er op elke pagina wel een Linkpagina te vinden waar iets leuks voor jou opstaat. Wat ik zelf erg leuk vind is Stumbleupon (www.stumbleupon.com). Je meldt je gratis aan, je geeft jouw interesses op en met een toolbar (http://www.stumbleupon.com/help/download_stumbleupon/) kun je op een knop klikken die een pagina in jouw interessegebied oproept, ik kan me daar avonden mee vermaken en je komt op sites waar je normaal misschien nooit zou komen! Succ3s

neurocampus.com

-hyves -facebook -spelletjes.nl google anders eens wat.

een leuke site? wat dacht je van je EIGEN site maken? dat kan op www.come2me.nl het is er makkelijk en je krijgt een mooi resultaat!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100