Ik wil wat voorbeelden van stopwoordjes. Dit wil ik ik in filmpjes, wie weet er een paar of wat kan ik het beste zoeken?

Ik ken Frans Bauer met "zeg maar" als ik op youtube zoek naar "Frans Bauer stopwoordje" of "Frans Bauer zeg maar" krijg ik niet het juiste woordje.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hier vind je al veel informatie en voorbeelden: http://www.goeievraag.nl/vraag/gebruiken-mensen-stopwoordjes.28371 Er is zelfs een stopwoorden Hyves: http://stopwoordjess.hyves.nl/ snappie, weetjewel, nou dan, lekker, oke?

JA, KIJK ik heb het ZEG MAAR even in EEN MOMENTje voor je opgezocht ENNE deze UHM site gevonden! http://forum.fok.nl/topic/838740

Enkele stopwoorden of stopzinnetjes: Maar goed Is dat zo? Enfin ja oeps je meent het als jij het zegt asjemenou nee toch echt? Enfin ja, je bedenkt er zelf nog wel een paar leuke die bij jou passen, toch? Succes met die filmpjes en Bedankt voor deze opdracht... je helpt ons op deze manier bij onze noodzakelijke hersengymnastiek hé ;-)

Mag ik je van harte het boekje van Paulien Cornelisse : Taal is, zeg maar echt mijn ding. aanbevelen ? Daar kom je er wel wat tegen.

dus! .. jee! .. uhhh!.... snap je!....

Hier een filmpje van frans. op het eind herhaald hij vaak .. Zeg het maar.... bedoel je zoiets? Toegevoegd na 4 minuten: nog een filmpje met oh nee.

KAK! shizzle! pfoee hé niet zo hè? yeahh right! uhhu zo genoeg? ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100