HELP: Ik heb net uit mijn bladwijzer per ongeluk een map met voor mij erg belangrijke favoriete sites verwijderd - kan ik die nog ergens terugvinden?!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je Google Chrome gebruikt, niet afsluiten! Mogelijk heb je hier wat aan: http://tech-knowlogy.blogspot.com/2009/07/recover-deleted-bookmarks-in-google.html Maar een voorwaarde is dat je Google Chrome niet afgesloten en opnieuw geopend hebt. Toegevoegd na 3 minuten: Oftewel: Ga naar: - XP: C:\Documents and Settings\\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default - Vista/7: C:\Users\\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default Daar moet je een bestand 'Bookmarks.bak' zien staan. Die open je met bijvoorbeeld kladblok, en daarin zie je al de URL's van je favorieten staan. Die kopieer je dan weer terug.

Misschien in je prullenbak? Anders ben ik bang dat je even naar je geschiedenis moet gaan om ze terug te vinden, maar dat kan een monnikenwerk zijn als je veel sites bezoekt...

Als je Internet Explorer gebruikt, of de standaard favorieten map kun je recuva (Zie bron) proberen. (Installeer bij voorkeur op een andere schijf, om te voorkomen dat je de bestanden overschrijft met het installeren)

Bronnen:
http://www.piriform.com/recuva

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100