Wat is een goede, veilige ad blocker voor Google Chrome?

Ik heb zomaar opeens heel veel behoefte aan zo'n ad blocker maar durf niet zomaar vanalles meer te downloaden en te installeren sinds ik 3 weken geleden tegen 'the blue screen of death' aan gekeken heb wegens malware. Iemand een goede tip?

Weet jij het antwoord?

/2500

https://chrome.google.com/extensions/detail/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom?hl=nl deze (:

Als het gaat om flash ads (zoals bijvoorbeeld op deze site) dan is FlashBlock ideaal https://chrome.google.com/extensions/detail/gofhjkjmkpinhpoiabjplobcaignabnl Standaard wordt alles geblokt, maar je kunt binnen een pagina door middel van te klikken op het flash-gedeelte het weer zichtbaar maken maar je kunt ook een hele site (zoals youtube) toevoegen als veilig.

Naast de adresbalk zie je een steeksleutel, klik daarop en ga naar extra in het menu. Klik daarna op Extensies in het volgende menu. In het scherm staat er rechtsonder een link: Meer extensies ophalen, Type in het zoekveld: adblocker, en enter dan. Bovenaan krijg je dan de extensie Adblock te staan, welk geverifieerd is, Klik daarop en klik op de knop installeren. Om instellingen snel te vinden is het handig om de knop op de taakbalk te installeren. Bij instellingen van adblock kan je daarna de Nederlandse uitbreiding aanvinken. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100