Wat gebeurt er met de hyves van overleden mensen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Hallo Philipadventure, In de gevallen die ik ken blijven ze nog lang bestaan, en word er zeker in het begin veel gekrabbelt. Meest houden nabestaande (partner/ouders e.d) dit lang bij.

Zo ver ik weet heeft elk sociaal netwerk een bepaald systeem als een persoon zich lange tijd zich niet meer aanmeld dat de account automatisch verwijderd of stilgezet wordt. Ik zelf kreeg ooit is een mailtje dat mijn account stopgezet werd omdat ik me al maanden niet meer aangemeld had

Dat ligt aan de wens van de nabestaanden. Als die een verzoek tot afsluiten indienen, dan wordt betreffende hyve snel gesloten. Indien dit niet gebeurt, zal deze blijven bestaan, alleen zal het aantal bezoekers steeds verder afnemen.

Voor zover niemand iets bij Hyves laat weten, blijft dat profiel bestaan.

Bronnen:
Bevriend met overledene op eigen hyves-profiel

De hyves blijft bestaan. Er zal veel gekrabbelt worden. En volgens mij , word hij na een tijd, als je niet online bent gekomen , verwijdert. Maar dit weet ik niet zeker! En soms , word er ook een aparte groep, voor die gene opgestart. En dan zetten ze krabbels , plaatjes , filmpjes etc. Neer , om te herdenken .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100