Krijg een mail met bijlage maar kan deze niet openen, wat moet ik doen ?

Ik gebruik windows 7 home en krijg als melding geen programma aan opgegeven bestand gekoppeld

Toegevoegd na 29 minuten:
het bestand heet: natuur WtB.pps
ik hoop dat u daar iets aan hebt, in ieder geval bedankt en een fijn weekend

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

als je zelf op je pc geen Microsoft Office hebt, of niet het onderdeel powerpoint, kan je geen .PPS openen, doch er is deze oplossing. je kan powerpointviewer downloaden, via onderstaande link, en dan kan je toch zonder office ook powerpointpresentaties kijken :) kan wel zijn, dat je hem in je mail niet kan openen, maar dan moet je hem opslaan op je pc ( buroblad bijvoorbeeld ) en dan kan je hem wel openen.

Bronnen:
http://www.microsoft.com/downloads/details...

Het is eigenlijk zoals Windows 7 zegt. Het bestand wat jij via de mail hebt gekregen is niet geassocieerd met een programma op je PC. Als je bijvoorbeeld een PowerPoint presentatie via de mail krijgt en je hebt Powerpoint niet geinstalleerd, dan kan windows dit bestand niet openen en krijg je de door jou genoemde melding als je een .pps bestand probeert te opnen. Als je ons verteld welke extensie het bestand heeft ( .pps, .xls, .muv , etc etc) dan kunnen we vast wel voor je achterhalen welk programma je nodig hebt.

Je hebt voor dit bestand inderdaad Microsoft powerpoint nodig. Als je doet programma installeerd zal hij de eerstvolgende keer het bestand automatisch met powerpoint openen.

Welja dit is nu éénmaal het juiste antwoord, soms moet je ook bij mails java dowloaden, hieronder ziet u een link voor de tijdelijke versie voor uw PowerPoint (Word, excel,..).

Bronnen:
http://office.microsoft.com/en-us/

Je kunt de PowerPoint viewer van Microsoft downloaden. Je hebt dan geen PowerPoint nodig om pps bestanden te openen. Succes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100