Wat is er gebeurt als je PC je Router niet meer vindt, terwijl je gisteren nog gewoon verbinding had??

Het was een onbeveiligt netwerk, maar de kans dat het gehackt is acht ik nihil, omdat de router niet voor internet of een lokaal netwerk gebruikt wordt...

ik ga m sluiten, kollius krijgt het beste antwoord wegens de meeste ondersteuning. Het probleem zat m in t feit dat de router 11a, 11b en 11g type netwerken tegelijk uitstuurde, en dat snapte de USB stick niet. Toen we a en b uitschakelde vond de computer het g netwerk wel. Bedankt allen!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Probeer eens met een lan-kabel verbinding te maken met je router. Mocht dat niet lukken kan 1 van het volgende aan de hand zijn: - Je router is kapot - Je router is niet voorzien van energie - Draadloze en traditionele netwerkkaart is defect. Mocht dit wel lukken dan weet je dat er iets mis is met het draadloze gedeelte van de router of dat je draadloze netwerkkaart van de pc niet meer functioneert.

Wat er gebeurt is kan ik je niet zeggen, maar kun je je router niet resetten? Even de stroom er af en er weer op? Dat wil bij mij nog wel eens helpen.

Je zou simpelweg kunnen proberen de stekker eruit te trekken en 15 tellen later weer er in... Veel anders kan het er niet gebeurd zijn, behalve dat er inderdaad iemand toegang had naar het apparaat en de instellingen heeft gewijzigd.

oplossing, als alles fysiek in orde is... PC uit router uit modem uit modem aan router aan pc aan dan moet het opgelost zijn... dit komt soms spontaan voor... procedure volgen dan is het weer ok

Er zit vaak een heel klein reset-knopje (pen nodig) op de router. Probeer die ook eens?