Waarom zie ik geen optie waarmee ik bestanden op mijn externe harde schijf 'WD2500i032' kan zetten?

Als ik deze aansluit op mijn computer zie ik nergens waar ik mijn bestanden erop kan zetten. Hij is wel goed aangesloten omdat ik na het downloaden van 'WD discovery' zie dat hij geregistreerd is, en na een uitgebreide test met dat programma beweert hij dat er ook geen fouten in de schijf zitten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Als het goed is kun je in verkenner de schijf zien met de rechtermuisknop kun je mappen maken en bestanden kopieëren en plakken. Dus bijv. Foto 1 rechtsemuisknop kopieëren dan naar verkenner en externe schijf openen dan rechtermuisknop en plakken. Succes!! Groet Leo

Er zijn een paar mogelijke oorzaken: De schijf heeft nog geen partitie en is nog niet geformateerd. Deze zal je dan eerst moeten formateren (hoe dit moet kan je op internet vinden). Dit lijkt me niet het geval; WD leverd de schijven "gebruiksklaar" af, geformateerd dus. Het tweede, en ik verwacht dat dit de oorzaak is, is dat de WD-schijf een schijf-letter heeft die al in gebruik is door je windows systeem. Dit kan je zien onder windows om op start te klikken en daarna "create and format hard disk partitions" in te typen of te zoeken. Daar staan al je gekoppelde schijven geregistreerd en schijf-letters benoemd. Daarin kan je dus ook zien of jou wd-schijf een "dubbele" schijf-letter heeft.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100