Waar vind ik een geluidsdriver voor mijn laptop?

Steeds vaker gebeurd het dat het geluid ineens weg is van mijn laptop. Elke keer is het weer een hele zoektocht naar een goede geluidsdriver. Maar het lijkt erop dat ik niet de goede te pakken heb. Kan iemand mij adviseren welke ik het beste kan gebruiken?

Ik heb een Lenovo laptop met Windows 8.1

Weet jij het antwoord?

/2500

https://answers.microsoft.com/nl-nl/windows/forum/windows8_1-pictures/geen-geluid-in-windows-81/97d3d6e2-61fc-4e8c-b202-d66cc70c7446?auth=1 https://driverfinderpro.com/nl/herstel-geluid.php Ik hoop dat ik jou hier mee heb geholpen? Veel succes!

Je moet eerst kijken welke sound controller je hebt, dat kan je vinden bij apparaat beheer/device manager. Nadat je dat hebt geopend moet je zoeken naar het apparaat, ik weet niet precies hoe jouw audio apparaat heet. Als je het apparaat hebt gevonden kan je met je rechtermuis knop erop klikken en de drivers daarvan updaten. Als Windows aangeeft dat je drivers up-to-date zijn, probeer dan even je drivers op te zoeken via google. ik heb een foto gestuurd van de device manager panel, ik heb ook een aanwijzing gestuurd waar het apparaat zou in moeten zitten. Succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100