Klein beetje ijsthee met prik over laptop, is dit erg?

Donderdag avond is er een klein beetje (2dopjes) ijsthee met prik over een klein deel van de rechterkant van mijn toetsenbord bij de numlock cijfers gevallen.
Ik heb het gelijk droog gemaakt met een handdoek en ben er met de föhn overheen geweest.
Ik heb daarna ook het toetsenbord eruit gehaald en daar kan je zien dat er een bescherm plaats onder het toetsenbord zit en toen ik de toetsen 1 voor 1 eraf haalde en schoonmaakte zag je dat de ijsthee niet weg kon langs de zijkanten want het zat allemaal dicht bij elke toets.
Maar toen heb ik op internet opgezocht of water/andere liquiden over je laptop erg is en sommige mensen zeggen dat je het wel een week moet laten drogen en dat er na een paar weken pas waterschade wordt aangericht.
Ik ben dus als de dood dat mijn laptop over paar weken kapot gaat ,nu werkt alles perfect (3 dagen nadat er water overheen is gevallen).
De laptop zat niet aan de lader en ik heb hem over de kop gehouden voor 2 uur en daarna 10 uur gewoon uit gelaten.
Weet iemand misschien of de kans dat die nog kapot kan gaan groot is.

Alvast bedankt voor jullie antwoorden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Jet grootste probleem zijn de suikers. Die gaan er voor zorgen dat het gaat plakken. Bij veel laptops kun je tegenwoordig het toetsenbord verwijderen en kun je met een klein kwastje de schade opnemen en zonodig verhelpen. Vaak kun je op internet je laptop vinden en zo ook bekijken hoe je hem demonteert. Heb dat zelf met een mini laptop gedaan en was een fluitje van een cent. ( achteraf gezien).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100