waar moet ik op letten bij aanschaf laptop lader?

Het is weer feest: mijn lader is nu weer kapot..
Ik heb een: Asus X202E Laptop
maar ik heb geen idee of ik nu naar de voltage of naar de ampere moet kijken... ik zelf zag dit product op het internet:
https://www.thomann.de/nl/thomann_netzteil_universal_312v_dc.htm?ref=glp_alar_233089_0

Dit leek mij een erg handig product, Maar geen idee of dit dus kan.
(mijn laptop is erg klein en verbruikt erg weinig energie)

Weet jij het antwoord?

/2500

Neem gewoon een gecertificeerde lader die bij je laptop past, de je nu gekozen hebt komt 0,7A te kort en is rommel en die kun je dus absoluut niet nemen, want dan blijft het een feest bij je. De eerste keuze in het onderstaande lijstje is een originele, maar als je echt die tien euro extra niet kunt missen dan is de tweede het beste alternatief. Kies deze: https://www.adaptersonline.nl/product/asus-x202e-adapter/?attribute_pa_origineel-of-replacement=origineel&gclid=EAIaIQobChMI9NnRpYek1QIVTp0bCh2I8wm-EAQYAiABEgKFzfD_BwE Of anders deze: https://viadennis.nl/adapter/asus/x202e/VAS192374010.html?gclid=EAIaIQobChMI9NnRpYek1QIVTp0bCh2I8wm-EAQYAyABEgJJkfD_BwE

Waar je op moet letten bij de aanschaf van een universele lader, is de uitgangsspanning en de polariteit (dus waar de + en de - zit). De laadstroom is minder interessant, omdat hij er dan alleen wat langer over kan doe.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100