Mijn laptop wil wéér niet opladen.Wat kost een adapter voor COMPAQ Presario CQ60-140?

Weet jij het antwoord?

/2500

Onderstaand linkje lost dit op voor ca. 64 euro. Levering binnen 24 uur.

Bronnen:
http://www.replacedirect.nl/app/laptop.htm...

Heb ik ook eens gehad, heb toen de accu eruit gehaald, weer erin gedaan, adapter aangesloten en het probleempje was weg. Mss helpt het jou ook.

kijk deze link ze kosten tusen 60 en 70 euro sucses

Bronnen:
http://www.replacedirect.nl/app/laptop/com...

Enige tijd geleden heb ik hetzelfde probleem ondervonden met mijn adaptor. Ik heb toen een universele adWaarom koop je geen universele adaptor gekocht bij de Mediamarkt! Deze was zo'n €30.00 en werkt uitstekend.

Het probleem met opladen kan niet in de adapter liggen denk ik. Ik denk dat het probleem eerder in je batterij ligt. Die worden na een aantal jaar snel minder. Als je de batterij eruit haalt en de adapter erin en de laptop doet het verder normaal, dan is er niets mis met de adapter. Een nieuwe batterij kost ongeveer 90 euro voor jouw model. De fabrikant geeft geen garantie op het slechter worden van de batterij, dus de enige optie is een nieuwe kopen, of (als je niet onderweg werkt) altijd op netstroom te werken.

Bronnen:
http://www.replacedirect.nl/app/laptop/com...

Zoals ik al bij je volgende vraag heb aan gegeven kan je een goede adapter al krijgen voor €25,-. Com Europe is zo'n bedrijf waar je terrecht kan. Dit bedrijf verkoopt zowal orginele als imitatie adaptoren (2jr. garantie) Ze zijn veelal goedkoper als de meeste aanbieders. Dit omdat ze de juiste adressen in Azie hebben opgebouwd. Zij zitten dus niet met tussenleveranciers. Doe morgen anders eventjes een belletje naar ze. 058-8431113 (com-europe.nl) hun specialiteiten ligt in repararen van Laptops (scherm/Moederborden vervangen) Hopelijk heb je hier iets aan

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100