Kan ik een oude harde schijf waar windows op staat toevoegen bij een andere?

Ik heb een oude machine die ik gebruik als server. na er 4 gigabyte ram bij te zetten+8gb readyboost gedoe is het sneller. zeker met windows 7. Het nadeel is windows 7, xampp en mijn bukkit server hebben de 30 gb harde schijf opgeslokt(90 mb beschrikbaar)
en nu heb ik een harde schijf van 400gig van een oude computer(2 partities als het goed is) die ik er in wil zetten. op de schijf staat windows 7 en allemaal rotzooi wat ik niet heb kunnen formateren.

Mijn vraag is dus, kan ik een harde schijf met windows en rommel zonder problemen toevoegen bij mijn oude? Ik heb wel een 2tb externe harde schijf,
maar intern is sneller.

Weet jij het antwoord?

/2500

Hangt ervanaf of er een slot over is en of dat het type schijf hetzelfde is (SATA b.v.). Als je de PC open maakt kun je de flatcable en voeding zien waaraan de schijf moet worden aangesloten. Bij oude schijven zitten er jumpers op die je moet omzetten om aan te geven dat het de tweedes chijf is. Dan moet je hem er zo in kunnen hangen. Je kunt ook altijd nog een externe behuizing met voeding kopen waarna je hem via een USB poort kunt aansluiten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100