Bestaat er een mogelijkheid om een draadloze muis open te maken?

Ik heb een draadloze mouse (MS wireless mouse 5000) waaraan ik erg gehecht ben. Het rubber om het scrollwieltje is uitgelubberd en ik wil proberen de boel open te maken om te zien of ik er wat aan kan doen. Het probleem is alleen dat ik nergens een schroefje kan vinden. Iemand ervaring hier mee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Sommige muizen kan je wel open maken maar de meeste niet, ik heb persoonlijk geen ervaring met dit soort muis maar als je geen schroefje ziet zal het moeilijk worden om je muis uit elkaar te halen althans als die weer in elkaar moet ;) dit soort rubbertjes zijn ook niet zomaar te vervangen/kopen dus ik denk dat je er helaas weinig aan kan doen.. (verkeerde stuk geplaatst :p)

Als de muis open gemaakt kan worden, zitten er vaak één of meer schroefjes onder plakkertjes. Meestal aan de onderkant. Dichtgelast zitten ze nooit. Wel zitten boven en onderkant met haakjes op elkaar. Met een schroevendraaier zijn die los te wippen, maar het is een hele uitdaging om ze te vinden, en boven en onderkant ongeschonden te scheiden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100