kan ik mijn autoradio met usb poort die maximum 1GB aankan, toch een stick van 16 gb volledig laten aflezen ?

ik wil 16 gb muziek op mijn stick, maar mijn autoradio erkent maar tot 1GB. Kan ik mijn radio wijsmaken dat mijn stick 16 keer 1GB is en die 16 delen om beurten raadpleegbaar zijn ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Tobias 39 denkt dat het wel kan maar dan suggereert hij dat de autoradio van zichzelf een harde schijf heeft van 1 GB. Dat maak ik niet op uit jouw verhaal. Jouw USB stick is nooit helemaal leeg, ook al heb je er zelf niets opgezet. Er staat altijd een klein stukje software op, anders kan hij niet functioneren. Wanneer jij de stick in een apparaat stopt (in jouw geval de autoradio) zal dat stukje software uitgelezen worden door dat apparaat. Als het apparaat "ziet" dat de capaciteit van de stick groter is dan wat hij zelf aankan, dan kan hij hem gewoon niet uitlezen. Ook niet als je er maar één GB op zou zetten. Dit stukje software kun je zelf niet veranderen.

Ja je radiokan 1gb aan en je USB 16gb dat betekent dat je 1 gb op je radio kan zetten en 16 op je stick dus waarschijnlijk kan je in totaal 17 gb afspelen (probeer eens uit)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100