Het beeldscherm van mijn laptop is kapot. Hoe kan ik mijn documenten eraf halen??

Dus het beelscherm van mijn LAPTOP is kapot. Ik wilde belangrijke documenten eraf halen en op een memostick zetten. Dit lukt niet omdat het beeldscherm bijna helemaal kapot is (ik zie nog maar 2% ofzo) Wie weet een andere manier waarop ik de bestanden eraf kan halen? Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

optie #1 Je kunt 'm aansluiten op een (thuis)netwerk en via een andere PC de laptop benaderen(\\laptopwaarvanhetschermstukis\C$) optie #2 Gewoon de HD uit de laptop monteren deze tijdelijk in een PC plaatsen en dan de gewenste bestanden veiligstellen optie #3 'blind' Remote Desktop(misschien staat het bij toeval al aan?) van de Laptop aan zien te krijgen en dan via een andere PC de laptop overnemen?

Je kan ook via een (HDMI) kabel je laptop even aansluiten op een ander PC scherm/ TV en dan kan je daarop zien wat je aan het doen bent en alles op een USB stick zetten.

als de laptop niet te oud is kan je hem naar een servicecenter brengen. (bijv. de mediamarkt) daar zetten ze er een nieuw beeldscherm in. dit kost een paar honderd euro, maar dan kan je je computer wel weer gebruiken. en anders met een VGA of een hdmi op een ander scherm/tv aansluiten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100