Hoevaak moet men met de printerHP officejet 6600 iets printen om verstopte inktkanaaltjes te voorkomen?

Wij printen niet zo vaak, Ook zouden sommige printers in de standbystand zichzelf soms reinigen,maar wij kunnen over de standbystand niks vinden Of staat hij hier automatisch in,wanneer hij maar op de stroom aangesloten is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dit is afhankelijk van een aantal factoren als temperatuur, luchtvochtigheid en vooral ook of je originele inkt of een kloon gebruikt. Je printerdriver heeft een functie aan boord die er voor zorgt dat de koppen regelmatig schoongemaakt worden, juist om dit probleem te voorkomen. Kijk even in de instellingen of dit wel aan staat. Mensen die regelmatig printen kunnen dit beter uitzetten omdat het inkt kost en we weten allemaal dat inkt duurder is dan goud. Gebruik je de printer echter weinig dan kost die verspilling van inkt echter minder dan het weg moeten gooien van een cartridge.

Als je gemiddeld 1 keer per week iets zou printen waar alle kleuren in voorkomen dan zal je niet snel een verstopping krijgen. Er zijn ook reinigings cardridge te koop, deze zijn aan te bevelen als je de printer voor lange tijd stil wordt gezet. Kijk op sites van inktleveranciers. Ook omgevings temperatuur en vochtigheid heeft invloed op de indroging ! Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100