windows 7 start niet op "opstart selectie mislukt..." hoe op te lossen??

Foutmelding 0x000000f, "opstart selectie is mislukt omdat een benodigd apparaat niet toegankelijk is".

hier staat voor mij hokuspokus taal.

Mijn computer startte al vaker op met dit scherm, maar ik kwam er toen mee weg door op "normaal opstarten" te activeren wat hij vervolgens ook gewoon deed.
Echter werd dit steeds erger en ging hij het pas doen na 2á3 x en vanmorgen was het dan zo ver... hij doet niets meer. Ik blijf hangen is het scherm, en als ik "automatisch verhelpen (aanbevolen)" doe, doet hij niets omdat hij niets kan vinden.

Ik kom op internet allemaal gekke verhalen tegen waar IK niets mee kan, ik zoek dus iemand die mij stapje voor stapje kan uitleggen wat ik moet doen om dit op te lossen en zo weer in mijn computer te komen.

Window 7 prof. (64 bit)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

probeer éérst een paar dingen. - opstarten in veilige modes. werkt dit niet. -start je computer op. -druk tijdens het opstarten op f11 (tenzij anders aangegeven) -Ga met je pijltjes naar recovery. - Laat je computer een recovery uitvoeren (dit wist alles op je computer en herinstalleerd windows). - De computer wordt automatisch opnieuw opgestart, hou je adaptar de hele tijd in je computer zodat hij niet uitvalt. werkt dit ook niet: dan is waarschijnlijk je harde schijf kapot en moet je een nieuwe kopen, of met garantie een nieuwe krijgen. Kan je meer details geven over de foutmelding en je computer? misschien kan ik je nog hepen als alles wat hierboven staat niet werkt. als je iets wat ik hierboven heb verteld niet snapt hoor ik het ook graag.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100