Hoe kan ik het geluid regelen op mijn computer als er oortjes zijn aangesloten?

Hoe regel je het geluid op je pc, ik heb oortjes in me pc. maar dan staat mijn pc geluid dus uit. Maar hoe kan ik regelen zonder dat me oortjes uit de pc zijn. (Aansluiting zit aan de achterkant.) dat mij geluid via mijn pc gaat en dus niet meer door me oortjes. Is hier een programma voor? Via het Configuratiescherm gaat het helaas niet.

Weet jij het antwoord?

/2500

Normaal gesproken is er software beschikbaar voor de geluidskaart waar je oortjes op aangesloten zijn. Hierin zit een instelling waar je aan kan geven dat de speakers moeten blijven werken als de hoofdtelefoon uitgang ingeplugd is. Als die optie er niet is, dan wordt deze niet ondersteund door de geluidskaart en is de oplossing een andere (losse) geluidskaart. Als je de oortjes in de uitgang op je speakers zijn aangesloten kan je een dergelijke optie vaak ook terugvinden in de software van de speakers.

Ik denk dat je hiervoor het beste een externe geluidskaart voor kan gebruiken.je hebt zo'n ding al voor 35 euro en het maakt je geluid zuiverder en is een soort interface op je bureau met wat geluidsregelaars! dit is de link van een hele goede geluidskaart: http://www.bax-shop.nl/usb-geluidskaart/american-audio-genie-pro-usb-geluidskaart/product-details.html zelf ben ik ook trotse bezitter van deze geluidskaart.

Bronnen:
http://www.bax-shop.nl/usb-geluidskaart/am...

Meestal is dit hardware-matig geregeld. Wat je kunt doen is een versterker aansluiten. Als je er nog een op zolder hebt staan is dat goedkoper dan een geluidskaart. De meeste versterkers hebben knopjes om de speakers aan en uit te zetten ongeacht een aangesloten koptelefoon.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100