Kan ik met deze build toekomstige games goed spelen?

Ik wil al een tijdje een nieuwe pc kopen, ik heb even rondgekeken en ik kwam op dit uit. http://gamepc.nl/amd-game-pc?tab=configuratie&hash=2aI1D6k2dYGrbY2gzACT32jmpAVv2nyFrB12pvRdvq2rEXNQQ2UUM9ES als er iemand zou zijn die mijn vraag zou kunnen beantwoorden zou ik hier erg blij mee zijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja een prima build alleen raad ik een betere processor aan die kan dan beter met je videokaart mee gaan en één tandje betere voeding zodat alles soepeler werkt.

Ziet er prima uit! Als je meer wil/kan investeren zijn volgende zaken wel interessant (in deze volgorde): 1. ssd + hdd (ipv hdd alleen) 2. Betere koeling 3. Meer geheugen En als je dan toch voor een hdd alleen kiest, investeer dan wel in een 2 TB exemplaar. Dat zijn tegenwoordig echt de kosten niet meer en kom je met 1 TB ooit niet meer toe dan moet je er een extra TB-schijf gaan bijstoppen wat dan weer een hoger stroomverbruik tot gevolg heeft.

De processor kan beter. Deze zit toch onderaan het high-end segment van tegenwoordig. De FX-6300 is aanzienlijk sneller. Een grotere voeding is niet nodig en met de videokaart kun je zeker weten jaren vooruit. Een SSD kan, maar is voor games niet heel erg nodig. Meer geheugen kan geen kwaad, hoewel 8 gb voorlopig prima zal zijn, denk ik echter dat het over enkele jaren het aan de lage kant is. De onderdelen los kopen scheelt je zo'n 300 euro trouwens, maar dan heb je wel wat meer gedoe met de garantie. Als bronnen: http://www.cpubenchmark.net, http://www.videocardbenchmark.net en tweakers.net Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100