Mijn huidige router heeft een slechte Wifi bereik. Wat adviseer jij mij een repeater kopen of mijn router (model: sitecom wl-341 v2 002) vervangen?

Zodra ik naast de modem/router in de woonkamer ga staan is de Wifi verbinding met mijn HP laptop (windows 8) perfect, maar 15 meter verderop in mijn kamer heb ik geen verbinding. Op mijn mobiele telefoon doet de Wifi het uitstekend in elke deel van het huis via dezelfde modem. En ook de wifi op mijn apple macbook doet het uitstekend in elk deel van het huis. Alleen de HP laptop heeft geen wifi verbinding zodra het iets te ver van de modem staat.

Mijn vraag is dus: Wat adviseer jij mij een repeater kopen of mijn router (model: sitecom wl-341 v2 002) vervangen?

Toegevoegd na 6 minuten:
Toevoeging: Zou je eventueel ook een goede router of repeater kunnen adviseren die ik kan kopen? Mijn budget ligt ongeveer bij €50.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt ook een usb versterker aanbrengen, mochten al de andere tips niet lukken. Er bestaan antennes die je in je USB poort kunt steken en waardoor je een veel betere ontvangst hebt. Ikzelf heb dit jaren gedaan, toen ik veel onderweg was en kon hiermee vaak gratis internetten, terwijl het hotel waar ik zat 15 Euro per dag vroeg. Binnen twee keer had ik het geld er al uit. Deze kun je dan ook buiten je huis gebruiken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100