harde schijf beschadigd, deel bestanden weg. hoe krijg ik deze bestanden weer terug van outlook?

Een gedeelte van mijn harde schijf is beschadigd. Nu dus gedeelte bestanden kwijt van outlook. Hoe kan ik deze bestanden terug vinden en zijn die terug te krijgen. Adres boek, foto, emails enz.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je geeft aan dat je een deel van je bestanden kwijt bent van outlook. Ik begrijp dat je dus wel wat mail en dergelijke hebt, maar niet alles? Je zou eens kunnen googelen op: pst recovery Misschien is een deel van je PST bestand corrupt, maar kan er met de juiste software nog wel het eea terug gevonden worden.

Outlook staat niet op de computer, maar op Internet en is een dienst van Microsoft, namelijk de opvolger van Hotmail. Dus u hoeft alleen naar http://outlook.com te gaan om uw e-mails te lezen. Succes!

Tja , `t is maar net in hoeverre de Harde schijf beschadigd is . Ik neem aan dat het gebied waar de outlook bestanden opstaan beschadigd is anders zou je niet weten dat je niet meer bij de bestanden kan . Wat je kan proberen is , Recuva van Piriform proberen en alle bestanden te selecteren en een diepe scan uitvoeren . Mocht de beschadiging zo erg zijn dat de Harde schijf niet meer draait dan vrees ik het ergste voor je . Nou kan ik natuurlijk niet bepalen hoe belangrijk de emails en foto`s voor je zijn maar als ze onmisbaar zijn dan kan je de Harde schijf naar een gespecialiseerd bedrijf brengen . Reken er dan wel op dat je een aanzienlijk bedrag kwijt bent. http://www.piriform.com/recuva Succes !

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100