Waarom functioneert mijn videokaart niet naar behoren?

Enige tijd geleden heb ik een videokaart aangeschaft namelijk de AMD Radeon 6750. Naar mijn weten is dit helemaal geen slechte videokaart als ik de reviews lees. Maar ik moet bijna bij elk spel de resolutie en de overige grafische opties op het laagst zetten om het spel normaal te kunnen spelen.

Zodra ik begin te spelen op een hogere resolutie dan 1024x768 of soms 800x600, dan hapert het beeld ongelofelijk. De drivers zijn geïnstalleerd, de updates worden automatisch bijgewerkt. Ik begrijp niet waarom ik dit ervaar.

Ik speel nu elk spel op 640x480 en alles op laag, zo kan ik niet genieten van de spellen die ik speel. Dit heb ik voornamelijk met Aliens vs Predator (2010). wat kan ik doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Beste, controleer eerst ook even hoe het met je CPU en RAM er voor staat. Want kijk, je video kaart is natuurlijk heel mooi, en zou veel meer aan moeten kunnen, maar je CPU en RAM is ook erg belangrijk. Kijk bij de game die je speelt de systeem vereisten, controleer of je daar RUIM aan voldoet. Als je echt een hardcore gamer bent raad ik je aan 8GB ram en Intel Core i3 of meer te runnen. - Karim

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100