Mijn laptop is gevallen en nu zit er een schuur in de onderkant. De binnenkant is nog helemaal prima. Valt dit te repareren?

Mijn laptop is gevallen, in de onderkant links zit nu een scheur. Ik vind dit persoonlijk heel erg vervelend, waar kan ik dit repareren? En hoeveel zou dit ongeveer kosten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het is op meerdere manieren te repareren, ben je zelf handig? haal de laptop uit elkaar en zorg dat het kunststof weer aan elkaar zit met bijvoorbeeld lijm etc. Of regel het gebroken deel via marktplaats of ebay, Uitbesteden kan natuurlijk ook, Waarschijnlijk als je het naar een laptop reparateur brengt ben je zeker 150 euro kwijt, of je moet gewoon net iemand hebben die het goedkoop thuis voor je doet, Toegevoegd na 51 seconden: als je het gebroken deel via marktplaats of ebay regelt kun je het gewoon vervangen en opnieuw in elkaar zetten,

Die barst kan u perfect lijmen met snel lijm, eender welk merk secondelijm. Deze is lijm is elektrisch niet geleidend en als er een spatje doordruipt is het nog geen probleem. Over de volle lengte van de barst snel een beetje lijm aanbrengen en dan beide delen tegen elkaar drukken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100