Het scherm van mijn Laptop blijft zwart bij het op starten, wat moet ik doen?

Ik heb een oude Acer aspire 5000 met 1 gb RAM, amd turion 64 bit processor en ik weet niet precies welke videokaart( wel dat ie van SiS is).
Ik had hem ff uit elkaar gehaald om hem te "ontstoffen" zette hem in elkaar en hij deed het weer als nieuw. Toen zag ik dat ik mijn optical drive ( cd-station) was vergeten vast te zetten. Dus ik haal het toetsenbord eraf, draai het schroefje erin en zet het toetsen bord weer vast. Ik druk op de startknop en het beeld blijft zwart, en na een paar seconden gaat ook de fan uit. ( de hdd hoor ik nog wel gewoon). Wat moet ik doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het kan wel zijn dat er kabeltje van je scherm beetje los zit dus moet je ff alles opnieuw nachecken. Laptop uit elkaar halen us erg lastig omdat alles klein en compact is dus moet je heeeeelll goed kijlen wat je aan het doen bent tijdens openmaken.

Sluit eens een externe monitor aan, als deze wel werkt, is het wellicht een de instelling(Intern/extern) beeld , meestal in te stellen met blauw gemerkte toetsen, b.v. [Fn] + F4 Succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100