Wat voor pc moet ik kopen om online spellen erop te kunnen spelen? (specificaties?)

Wat voor specificaties moet de pc dan hebben? en ik wil de online games ook graag kunnen recorden.
Denk aan: Combat Arms, League of Legends, etc.
En ook minecraft graag.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een hoop onzin door de mensen die gereageerd hebben helaas. Voor hen: Games, zeker lichte games hebben geen zware processor nodig. Voor een echte game-PC waarop je zwaardere games wil spelen is een i5 wel op zijn plaats, maar in de meeste gevallen zeker geen vereiste. Momenteel is in die prijscategorie de i5 3750 het meest interessant, naast de AMD FX-8350 (die iets goedkoper is en in bepaalde games beter presteert, en 8 cores heeft dus wellicht beter zal presteren met multi-threaded applicaties). De vraagsteller stelt echter een vraag over relatief lichte online games. Daar heb je gewoon niet perse een sterke PC voor nodig. Een 3e generatie i3 zal het al kunnen runnen. De interne grafische kaart is de Intel HD4000 en die zal het al kunnen runnen, al zul je wel wat concessies moeten doen kwa beeld. Wanneer je wil weten of je een spel aan kan, of wat een spel moet hebben, kun je gewoon googlen: "titel spel" en dan "system requirements". In 99% van de gevallen krijg je dan al wat je wil weten. Ga je dit soort spellen spelen, en blijft echt bij dit soort spellen en je wil wat geld besparen, dan kun je het beste voor een APU van AMD gaan. Dat is een processor en grafische kaart in één, waarvan de processor minder goed presteert, maar de grafische kaart juist erg goed. Zoals gezegd, is de processor niet zo belangrijk, zeker bij lichte games niet. De grafische kaart echter wel. Aangezien deze games niet zo'n zware grafische kaart vereisen, kun je dus met een APU prima aan de gang. Een goede APU is de AMD A10-5800K. Maar je kan natuurlijk ook gewoon een losse processor en beperkte grafische kaart erbij nemen. Je bent per saldo dan wel altijd duurder uit. Het voordeel is alleen wel dat je dan de flexibiliteit hebt om de grafische kaart te updaten. Wanneer je nu al voor een redelijke processor gaat, bijv. een AMD Phenom II 965, heb je iets die ook sterk genoeg is voor een sterkere grafische kaart. Maar goed, dat is dus nutteloos wanneer je echt alleen die online-spellen speelt. Dan kun je het beste voor een APU gaan. Als je een budget hebt, kan ik (of iemand anders) wel een samenstelling suggereren. Toegevoegd na 3 minuten: O, ik zie dat je al gereageerd had op een andere gebruiker. 100 Euro met alle accessoires. Dan houd je ongeveer 750 Euro over voor een PC. Ga je echt alleen die online spellen spelen? Dan hoef je dat bedrag echt niet uit te geven. Wil je echter ook de zwaardere spellen kunnen spelen, dan zou je inderdaad iets serieuzer kunnen samenstellen.

Voor de spellen die u noemt hoeven de specs niet heel hoog. Een Intel Core I5 met 4gb ram en een geforce 640 grafische kaart zou al prima zijn.

Een game computer, een goede game computer is: alienware van dell

beste specs voor een low budget gameing pc zijn: intel core i5 3350, p 3:10ghz turbo boost 3:60 ghz nvidia gtx 650 en 4gb ram 1600

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100