AUX-ingang laptop stuk, zijn er alternatieven, zoals adapters?

Hallo

De AUX-ingang van mijn laptop is onlangs stuk gegaan, een nogal lastig probleem dus, sinds ik nu niet meer naar muziek kan luisteren via mijn headphones.
Ik heb geen zin om deze laptop binnen te doen voor reparatie en ben eigenlijk gewoon op zoek naar een alternatief voor die ingang.
Bestaat er iets zoals een adapter 'USB to AUX-in'?
Dus dat ik iets in mijn USB steek, een aparte 'geluidskaart' zeg maar die dan op zijn beurt weer een AUX-in heeft zodat ik zo rustig muziek kan blijven luisteren?
Of zijn er andere alternatieven?

Indien jullie zo een adapter vinden op het net, zouden jullie me dan ook even een link naar webshop kunnen doorgeven?
Alvast erg bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

USB To AUX-in, bestaat jammer genoeg niet. Eigenlijk is de beste oplossing een USB headset, of je moet gewoon je AUX laten maken. Ik heb een beetje gezocht een headphone had ik niet kunnen vinden maar wel een headset

Bronnen:
http://www.bol.com/nl/p/pulsar-usb-headset...

USB-geluidskaarten bestaan gewoon: http://www.bax-shop.nl/usb-geluidskaart/bekijk-alle-producten.html Toegevoegd na 2 minuten: Als je wil luisteren heb je een geluidsuitgang nodig. Geluid komt namelijk je laptop uit.

Er is een usb stick beschikbaar voor 10 euro. En nee ik heb geen aandelen bij comrad, maar deze heeft wel vrij wel alles wat een beetje iemand met rechterhanden nodig heeft . Dit is een usb stick met een geluid in en uit poort.

Bronnen:
http://www.conrad.nl/ce/nl/product/872300/...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100