Kan ik mijn laptopscherm koppelen aan mijn desktop pc?

Weet jij het antwoord?

/2500

Hoogstwaarschijnlijk niet want je laptop heeft geen VGA-uitgang. Je kan wel als je laptop een S-video uitgang hebt deze koppelen aan je PC, mits je PC een S-video (TV-kaart) heeft. Resultaat is niet om blij van te worden.

Het is niet zonder meer mogelijk om het beeld van een computer op het scherm van een laptop te krijgen, de laptop heeft wel beelduitgangen zoals VGA HDMI en S-video, maar geen ingangen om het scherm aan te sturen. Het beeld van de laptop kun je wel op de computermonitor krijgen door de VGA kabel van de monitor in de VGA aansluiting van de laptop te steken.

Hoewel je een interne monitor van een laptop niet rechtstreeks kan koppelen aan een computer zou je wel met een programmaatje e.e.a. kunnen emuleren. Denk aan bijvoorbeeld 'remote desktop' of 'logmein' waarmee je kan meekijken op een andere computer die je koppelt. Dit is onwerkbaar met bijvoorbeeld spelletjes maar redelijk te doen wanneer je bijvoorbeeld een briefje moet tikken of een excel bestand bijwerkt.

ja dat kan als je latop een hdmi aansluiting heeft voor je videokaart dan kun je met die kabel aan je pc aansluiten dan moet je na configigatiescherm dan beeldinstellingen dan moet het daar aangegeven staan beeld 1 en beeld 2

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100