Hoe krijg ik 2 beeldschermen werkend aangesloten?

Hallo allemaal,

Recent heb ik een 2e beeldscherm gekocht voor mijn pc. Het probleem is echter, dat mijn 'hoofdscherm' het wel doet, maar als ik mijn 2e scherm inplug, krijgt hij geen 'VGA signaal'.

Ik heb een ATI radeon 6870 videokaart in mijn PC zitten. Er zitten 2 DVI poorten op onder elkaar, maar ik krijg het niet werkende. Ik gebruik nu dus ook 2 VGA -> DVI convert stukjes om beide schermen ingeplugged te krijgen, maar dat werkt dus niet.

Alleen bij het hoofdscherm (bovenste poort) werkt dat.

Weet iemand wat ik kan doen om het werkende te krijgen? Moet ik misschien een VGA -> HDMI converter of iets dergelijks gebruiken?

Kom er niet uit. Hoop dat er iemand is die me kan helpen!

Dank!

Toegevoegd na 3 minuten:
Bijgaande heb ik even een screenshot van de achterkant van mijn videokaart bijgevoegd! De 2 schermen zitten dus in die 2 grote slots onder elkaar.

Weet jij het antwoord?

/2500

Heb je de drivers van je grafische kaart geïnstalleerd? Dan zou je met een rechtermuisklik op het bureaublad het amd catalyst control center moeten kunnen aanklikken. In dit programma kan je alle instellingen van je grafische kaarten en beeldschermen goed zetten. Je zal zien dat, wanneer alle instellingen correct zijn, alles wel goed werkt!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100