Iemand enig idee of de grabber die de Lidl komende week verkoopt goed voldoet om video's te digitaliseren? Zit er software bij? Ik werk met Windows.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zo te zien hebben ze dat ding al eerder in iig 2010 en 2011 in de aanbieding gehad. Wellicht nog steeds dezelfde batch van die apparaten en dat ze haast niet te slijten zijn (zo'n idee krijg ik hierbij). Hier zijn de verhalen iig niet al te rooskleurig. http://forum.cyberlink.com/forum/posts/list/13884.page;jsessionid=4C832969C6187CD430ED565225DCB06B#65427 (google translate als Duits je moeilijk af gaat) Maar er zit dus iig wel software bij. Power Director 7 is iig alleen voor windows verschenen. Dus dat zal wel een ja zijn op die vraag.

Ik heb er een van de kruidvat getest en de power2go geprobeerd. Bij beide werkte de software niet of niet goed waardoor ik er echt geen zak aan had. Op een gewone x64 windows 7 laptop

dat cyberlink programma is een triest hoopje commando's. Op verschillende PC's met verschillende windows versies heb ik last van vastlopers, stopt hij zomaar met opnemen (kan je dus zga opnieuw beginnen) en de mogelijkheden zijn niet veel groter dan moviemaker... dus ik zou mn geld liever aan een iets professioneler pakket uitgeven. (Begrijp me niet verkeerd, ALDI/LIDL spul is meestal prima. We hebben hier al jaren zonder problemen een MEDION PC draaien. Maar dit product is een uitzondering)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100